Představujeme druhou pětici finalistek České Miss!

česká missKrůček po krůčku se blíží další finálový večer České Miss 2013. Soutěž vyvrcholí 23. března a vy budete mít opět šanci sledovat slavnostní gala večer na svých obrazovkách. Polovinu soutěžících dívek jsme si už představili a nezbývá, než uzavřít kompletní desítku.


S číslem šest vstupuje do soutěže Anna Avakjanová. Brunetka s hlubokým pohledem vystudovala gymnázium a nyní studuje Vysokou školu obchodní v Praze, obor Služby letecké dopravy. V tomto odvětví by si v budoucnu přála i pracovat. Anna je hudebně nadaná. Pět let zpívala ve sboru, dva roky sólově, hraje na klavír, kytaru a elektrickou kytaru. Je také kapitánkou mažoretkového týmu. Její otec pochází z Arménie, kam by se Anna jednou ráda podívala.

Dívka číslo sedm má jméno Gabriela Kratochvílová, která svým krátkým účesem vybočuje z řady dlouhovlásek. Narodila se na Vysočině, ale nyní žije v Praze, kde také studuje. Gabriela miluje tenis, lyžování, bruslení a závodní aerobik. Šestým rokem závodí jako mažoretka v kategorii pom. Její vášní je tanec a cestování. Nedá však dopustit na domácí kuchyni, moravské víno a české pivo.

Osmičku má kráska z Brna žijící v Praze Alena Prešnajderová. Něžná blondýnka tráví čas nejraději s přáteli. Miluje lyžování, její největší zálibou je ale cestování, poznávání nových kultur a lidí. Absolvovala obchodní akademii, nyní studuje Vysokou školu ekonomickou. Narodila se ve znamení býka.

 

česká miss


Zuzana Juračková soutěží s číslem devět. Sportovně založená brunetka vyrostla poblíž Bílých Karpat, za svůj domov ale považuje Prostějov, kde vystudovala základní sportovní i střední oděvní školu. Ve sportu u ní zvítězila atletika, hlavně skok do výšky. Ráda čte, sleduje filmy, zajímá jí herectví a moderování. Neváhá se postavit za i před fotoaparát, ráda cestuje a vaří. Je narozena ve lvu.

Desítku uzavírá Andera Kolářová z Liberce. Vystudovala gymnázium a nyní studuje na Vysoké škole ekonomické v Praze, obor mezinárodní studia, diplomacie. Ráda by se věnovala práci v nějaké mezinárodní organizaci, jako je EU nebo OSN. Ráda sportuje, věnovala se aktivně atletice a sportovnímu aerobiku, ve kterém se zúčastnila i mistrovství světa. Baví jí cestování a jazyky. Je narozená ve znamení panny.

O tom, která z krásek získá letos korunku krásy a titul České Miss 2013, rozhodnou diváci už 23. března, během živého přenosu na Prima Family, prostřednictvím sms hlasů. Na vítězku opět čeká řada zajímavých cen.






Text: Tereza Netoličková
Foto: Oficiální stránky akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání