Představujeme prvních 5 finalistek České Miss!

česká miss 2013Rok se s rokem sešel a máme tu opět finále soutěže, kterou jedni milují a druzí odsuzují – Českou Miss. Boj o post nejkrásnější dívky Česka vypukne už 23. března 2013. Která usedne na trůn tentokrát? A najdete si i vy svou favoritku?


Další strhující bitvu o korunku krásy budeme moci sledovat už za pár dní. Představme si nyní první pětici finalistek z celkové desítky krásek, které porota letos poslala do finále České Miss 2013.

Číslo 1 má brunetka pocházející z Ostravy Markéta Břízová. Markéta studuje poslední ročník navazujícího magisterského studia oboru Marketing a obchod na Ekonomické fakultě Vysoké školy báňské. Jejími koníčky jsou hudba, četba a cestování. Má ráda R&B, hip hop, rock, deep house a knihy Robina Cooka. Chtěla by procestovat svět. Miluje dobré jídlo a kvalitní spánek. Je narozena ve znamení ryb.

S dvojkou soutěží ambiciózní Denisa Grossmannová. Studentka gymnázia narozená v Praze se od dětství věnuje závodně tenisu, miluje ale také lyžování, in-line bruslení a fitness. Také cestuje, chodí za kulturou, jí a zpívá. Je narozená ve znamení berana, ráda přijímá výzvy, učí se nové věci a rozšiřuje si obzory.


 

česká miss 2013


Lucie Kovandová z Dolních Kounic u Brna ponese pro finálový večer číslo tři. Studuje maturitní ročník obchodní akademie a dále se chce věnovat speciální pedagogice, obor logopedie. Ráda tráví volný čas s přáteli a rodinou. Mezi její záliby patří četba, modeling, hudba, tanec a sport. Lucie miluje kouzlení. Být Českou Miss je pro tuto dívku, narozenou ve znamení štíra, velkým snem.

Monika Leová s číslem 4 žije nedaleko Chocně. Kráska s exotickým vzhledem studuje na Vysoké škole ekonomické v Praze na fakultě informatiky. Pochází z kulturně smíšené rodiny. Nejlépe se odreaguje hudbou, četbou a sportem. Miluje fitness, běh, kolečkové brusle, snowboard, windsurf a hlavně tanec. Působí jako choreografka v taneční skupině. Její vášní je dobré jídlo, nesnáší, když lidé hodnotí ostatní jen podle toho, jak vypadají. Je narozená ve znamení lva.

Pětku má pro finálový večer Kristýna Schicková z Prahy. Studuje všeobecné gymnázium a chtěla by pokračovat na vysoké škole se zaměřením na management. Má ráda cestování, objevování zajímavých míst, kultur, poznávání nových lidí a ochutnávání netradičních jídel. Věnuje se tanci, plavání a snowboardingu. Baví jí fotbal a poslech moderní hudby. Nejlépe se cítí v přítomnosti optimistických a zábavných lidí. Je narozená ve lvu, jejím nejoblíbenějším místem v Česku je Karlův most.

Česká Miss 2013 bude vyhlášena 23. března a diváci mají možnost sledovat finálový boj o korunku krásy na Prima Family, kde proběhne živý přenos soutěže. Na vítězku opět čeká vstup do světa modelingu, jedinečné ceny, ale i povinnosti, které s sebou titul Česká Miss nese. O tom, která z dívek získá korunku krásy, budou opět rozhodovat diváci prostřednictvím sms hlasů.


O dalších 5 finalistkách, které budou bojovat o titul královny krásy, se dočtete v pondělí 11. března 2013.





Text: Tereza Netoličková
Foto: Oficiální stránky akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání