Navštivte veletrh krásy a nechte se hýčkat

beauty and spa 2013Kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA oslaví 15. narozeniny. Ve dnech od 1. do 2. března se haly areálu PVA EXPO v Letňanech promění v jeden velký salon krásy a zdraví. Na návštěvníky bude čekat více než tři sta vystavovatelů a spousta dalších známých tváří ze světa módy a krásy.


Pražské Letňany se již po patnácté stanou centrem luxusu, svěžesti a odpočinku, na kterém nabudou chybět módní přehlídky, relaxační centrum nebo vizážistické a kadeřnické show. Každý pak bude moci okusit nejrůznější kurzy a především se poradit s odborníky nejen o kráse a trendech, ale také o zdraví a omlazení.

Svět módy nabídne pestrou škálu přehlídek, prestižních značek a samozřejmě rad. Na mole se nám představí oblíbená značka Desigual nebo plavková a plážová kolekce na rok 2013 od Fashion Island. Jedna z nejlákavějších přehlídek se zajisté stane právě The Color Game (Hra barev), která se v těch nejzajímavějších tónech odehraje 1.3. Finálové výtvory a originální kombinace soutěže Creative Image Team 2013. Soutěžící dostali ojedinělý úkol zkombinovat a především zaujmout nejrůznějšími odstíny barev a tónů za pomoci stylingu, kadeřnického a vizážistického umění.

 

beauty and spa 2013


V relaxačním centru si každý bude moci příjemně odpočinout a odreagovat se u různých druhů masáží a dalších dovedností fyzioterapeutů a masérů z Dexter Academy. Zájemci se budou moci zúčastnit krátkého kurzu základů masáže pro veřejnost. Mezi netradiční nabídky veletrhu budou letos patřit témata zaměřená na jednotlivé části lidské osobnosti nebo psychiku. Barevná typologie, která se už několik let drží na žebříčku oblíbených rádců nejen pro ženy, si stávající, ale také nové zastánce naleznou právě zde. Éterické oleje, líčení podle Feng-šuej nebo celková aromaterapie a přírodní kosmetika si získají své pole slávy a oblíbenosti.

V otázce zdraví nebudou chybět témata sportu, dospívání a jídelníčku. Wellness, přirozené formování postavy a zdravá péče o pleť jsou stále velice aktuálními body zájmu. Maminkám s malými dětmi bude věnována tématika zdravý vývoj dětských nožiček odborníky z podologie.

Vstupné na akci činí 130 Kč. Návštěvník má možnost získat zlevněnou vstupenku pokud vyplní své osobní údaje za účelem informování o podobných akcích. Podrobné informace o dnech hýčkání a krásy naleznete na oficiálních stránkách veletrhu www.worldofbeauty.cz nebo můžete navštívit facebookové stránky akce http://www.facebook.com/KosmetickyVeletrh . Přijďte získat nové zážitky a vychutnat si svůj den pohody!



Text: Kristýna Kubišová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání