Miss Academia - Miss, která má (s)mysl

Miss Academia 2013Studuješ vysokou školu v České či Slovenské republice a ještě ti nebylo 26 let? Pak máš možnost přihlásit se do soutěže, v níž ta nejlepší dívka získá titul Miss Academia 2013. Letos se uskuteční již 17. ročník a stejně, jako v předchozích letech, se klade důraz nejen na půvab a charisma, ale především na inteligenci. Chyť příležitost za pačesy a ukaž, co se v tobě skrývá. Přihlášku pošli do 25. ledna.


Miss Academia je určená všem studentkám vysokých i vyšších odborných škol, které studují formou prezenčního nebo kombinovaného studia a není jim více jak 26 let. Soutěž, kterou pořádají studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, má dlouholetou tradici, v roce 2013 se uskuteční již 17. ročník.

Miss Academia 2013Na rozdíl od jiných soutěží krásy, se Miss Academia snaží odlišit především tím, že zkoumá inteligenci všech uchazeček. Vybrané finalistky jsou nejen krásné na pohled, ale sympatické i co se týká jejich projevů. Skutečná královna by neměla mít jen učebnicové znalosti, musí být komunikativní, asertivní i empatická a samozřejmě skvěle reprezentativní.

Jeden z hlavních manažerů projektu Radek Dupaľ k letošnímu ročníku uvedl: „Navazujeme na zavedenou koncepci minulého ročníku, abychom udrželi ucelenou podobu značky a netříštili její sílu. V tomto ročníku bychom se rádi zaměřili na rozvoj samotné značky Miss Academia a přiblížení projektu veřejnosti.“

Pro každou soutěžící je připraven speciální test, který organizátoři připravili ve spolupráci s organizací Terminus Club pod záštitou organizace Mensa ČR. Ten se nebude zaměřovat pouze na znalosti naučené zpaměti, ale předně na schopnost logického myšlení, komunikaci, umění empatie i ovládání asertivity.

Miss Academia 2013Chceš zjistit, zda máš šanci postoupit do finále a stát se Miss Academia 2013? Navštiv internetové stránky www.missacademia.cz, vyplň přihlášku a přijď na casting do Prahy, který se uskuteční 18. ledna 2013, nebo do Brna, jenž je na programu 25. ledna 2013.

Desítka nejpůvabnější a nejchytřejší studentek postoupí do finále. Slavnostní galavečer proběhne 10. dubna 2013 v prostorách Městského divadla Zlín. Výkony bude hodnotit odborná porota, ale také diváci v sále, kteří pomocí svých SMS hlasů zvolí, která z dívek získá titul Miss Sympatie 2013. Každý ročník je výzvou, staň se i ty součástí toho letošního!

 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Www.missacademia.cz





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání