Přihlaste se do Muže roku 2012! Zbývá už jen pár týdnů

Muž roku 2012Dámy a pánové! Máte ve svém okolí někoho, při pohledu na nějž se vám podlamují kolena, zrychluje tep a rozbuší srdce? Někoho, kdo oplývá nejen krásou, ale i šarmem a mužností? Neváhejte a přihlaste svého manžela, milého, tatínka či sebe do soutěže Muž roku 2012.


Podmínky jsou jednoduché. Přihlásit se můžou pánové z celé České a Slovenské republiky ve věku od 20 do 29 let. Stačí jen do 13. května 2012 vyplnit přihlášku na stránkách www.muzroku.cz nebo www.muzroku.sk. Nestihnete-li podat přihlášku, nebo si pozdě uvědomíte, že se chcete zúčastnit, proběhne 15. května casting na Muže roku v agentuře Jaro Management na Václavském náměstí v Praze. Mezi 13. a 16. hodinou zde budete mít poslední možnost přihlásit se do soutěže.

Muž roku 2012Finálový večer proběhne za mediální podpory Kulturního servisu Puls v pátek 24. srpna 2012 od 20 hodin. Zde se představí vybraní finalisté a pod ostřížím dohledem odborné poroty budou mít možnost zabodovat v několika různých disciplínách, během nichž předvedou nejen svá vypracovaná těla a hezkou tvářičku, ale i duchapřítomnost a talent.

A co může Muž roku 2012 získat? Kromě atraktivních hmotných cen čeká na vítěze samozřejmě titul nejkrásnějšího muže ČR, nebo SR a také možnost reprezentovat zemi v mezinárodní soutěži Mister International, kde se loňský vítěz Martin Gardavský umístil na druhém místě a potvrdil tak, že nejen české a slovenské dívky, ale i muži mají ve světě své místo na výsluní krásy.

Muž roku 2012Muž roku ČR se letos volí už po třinácté, Muž roku SR byl volen již pětkrát. Za tu dobu si soutěž vydobyla pozici exkluzivní akce, na které pravidelně nechybí ani řada známých osobností z oblasti modelingu či české a slovenské celebrity. Výtěžek z večera bude věnován na charitativní účely a na rehabilitaci nešťastně zraněného Muže roku Martina Zacha.

Tak neváhejte a ukažte světu, že i Česká a Slovenská republika má do mužské krásy co mluvit!

 






Text: Tereza Netoličková
Foto: Muž roku





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání