Zavzpomínejte na šansonovou legendu Edith Piaf

Kulturní servis PulsOd narození slavné francouzské zpěvačky uplynulo již 100 let. Při této zvláštní příležitosti vzniklo speciální představení Edith Piaf – Piaf! The Show, které zavítá i do Prahy a Brna.

Originální show, která oslavuje hudební legendu, sklízí úspěchy po celém světě. Divákům představí pestrý život obdivované šansoniérky propojený se známými skladbami z jejího repertoáru. Roli „pařížského vrabčáka“ věrohodně ztvární Francouzska Anne Carrere, ta se českému publiku představila již před čtyřmi lety během představení Paris The Show.

Třiadvacetiletá umělkyně má široký umělecký záběr – vystudovala zpěv, hru na flétnu a klavír, herectví a tanec. Zpěvačku během představení doprovodí kvartet pařížských muzikantů, a pro naladění autentičtější atmosféry zpestří scénu dobové dekorace a videoprojekce, které přenesou diváky do čtvrti Montmartre plné kaváren, divadel a kabaretů.

Kulturní servis Puls

Představení Edith Piaf – Piaf! The Show můžete vidět 24. dubna v pražském Divadle Hybernia a o den později v brněnském Sono Centru, obě začínají od 19:30. Během večera zazní písně, které se nesmazatelně zapsaly do hudební historie jako  L’Accordéoniste, La vie en rose, Hymne á l’amour, Padam…Padam…, Milord nebo Non, je ne regrette rien. Vstupenky na koncert zakoupíte v předprodejní síti Ticketmaster.

 


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto pořadatele





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání