Xindl X slaví jubilejních 10 let na hudební scéně aneb turné SEXY EXITY

Kulturní servis PulsPísničkář Ondřej Ládek je široko daleko v české zemi dobře známý. Aby ne, letos se na hudebním poli pohybuje už deset let. Nejen to byl důvod k oslavě a jeho dalšímu zajímavému počinu – pro fanoušky připravil doposud nejrozsáhlejší turné nazvané Sexy Exity. V rámci něho se v prosinci zastaví i v pražském Lucerna Music Baru, a to hned tři večery za sebou.


Xindl X, nezaměnitelná osobnost, písničkář, skvělý textař a skladatel má na svém kontě pěknou řádku úspěšných hitů jako Anděl, Láska v housce, Chemie, V blbým věku, Cudzinka v tvojej zemi aj.

S loňským rokem a albem Kvadratura záchranného kruhu se Xindl X rozloučil živým klipem „Světlo na konci tunelu“, který byl natočený během letních festivalů. Tenkrát prozradil: „Rok 2017 byl pro mě zatím nejlepší v mé kariéře a zároveň to byl rok zlomový. Momentálně s kapelou nahráváme nové písničky a už se nemůžeme dočkat, až je fanouškům představíme na koncertech“. Svému slovu dostál, kdo si chce poslechnout novinky živě, může vyrazit na kterýkoli ze třinácti koncertů, které se uskuteční v období od 22. listopadu do 20. prosince tohoto roku.

Kulturní servis Puls

V roce 2018 obdaroval Xindl X své fanoušky hned třikrát. Prvně se tak stalo v lednu, kdy představil nový singl „Věčně nevěrná“. Jedná se o titulní skladbu k filmu Věčně tvá nevěrná režiséra Milana Cieslara. Podruhé během října, kdy uvedl na trh nové album Sexy Exity. Více informací najdete na www.xindlx.cz

 



Text: Otiz
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání