Průběžné výsledky hlasování v anketě Český slavík Mattoni 2017

Český slavík Mattoni 2017Hlasování v anketě Český slavík Mattoni je zhruba v první třetině. Pořádající agentura Musica Bohemica zveřejnila první průběžné výsledky pořadí v hlavních kategoriích. Protože pořadí na jednotlivých místech je tajné až do vyhlášení výsledků, byla jména těch, kteří jsou zatím v první osmičce, seřazena v abecedním pořadí.


Samozřejmě, že nic není ještě rozhodnuto, hlasování probíhá až do 19. listopadu 2017. Rozdíly v počtu bodů jsou mezi některými interprety opravdu velmi malé. Pokud fanoušci chtějí své favority podpořit, mají stále možnost. Stačí jen kliknout na www.ceskyslavikmattoni.cz.

Vedle hlavních kategoriích se stále ještě hlasuje v tzv. Rozstřelu, kde posluchači rozhodují o tom, která z písniček Pavla Calty, Jakuba Děkana, Pokáče, nebo skupiny Poetika zazní naživo v přímém přenosu vyhlášení výsledků.

Od 20. 11. 2017 se bude rozhodovat rovněž v kategorii Objev roku, do které nominuje tři mladé talenty odborná komise. Zajímavostí letošní ankety je, že Lucie Bílá může letos získat 20. zlatého slavíka a skupina No Name má na dosah desáté vítězství v kategorii Slavíci bez hranic.

 

Český slavík Mattoni 2017

 

Slavnostní vyhlášení vítězů se bude konat v sobotu 25. listopadu 2017 od 20:20 hodin v Hudebním divadle Karlín v Praze, v přímém přenosu jej bude opět možné sledovat na TV Nova. Moderování se ujme Ondřej Sokol. Předáni budou zlatí, stříbrní a bronzoví slavíci v kategorii Zpěvák, Zpěvačka a Hudební skupina. Ocenění rovněž převezmou vítězové kategorie Absolutní slavík, Objev roku, Slavíci bez hranic, Nejoblíbenější píseň posluchačů Rádia Impuls a Nejstreamovanější skladba na internetu. Další zajímavosti, zejména z minulých ročníků ankety, najdete na www.ceskyslavikmattoni.cz

Jeden z hlasujících vyhraje letecký zájezd pro dva do Řecka s CK Alexandria. Připomeňme jen, že hlasovací SMS nejsou zpoplatněny vyšší sazbou tak jako v jiných anketách a soutěžích. Každý zaplatí za SMS s hlasem stejně, jako za jakoukoli jinou SMS, kterou posílá třeba svým kamarádům.

Průběžné výsledky hlasování:

ZPĚVAČKY
Absolonová Monika
Anna K.
Bílá Lucie
Farna Ewa
Langerová Aneta
Lenny
Vondráčková Lucie
Zagorová Hana

ZPĚVÁCI
David Michal
Gott Karel
Klus Tomáš
Krajčo Richard
Landa Daniel
Ortel Tomáš
Vojtek Josef
Ztracený Marek

SKUPINY
Chinaski
Jelen
Kabát
Kryštof
Olympic
Ortel
Slza
Traktor



Text: Otiz
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání