Lukrecius Chang hlásá: Za chyby se platí!

Kulturní servis PulsKarvinský rapper vypráví příběh mladého kluka, který měl sen, že se jednou dostane do místního gangu a bude mu vládnout. Byl mistrem bojového umění a v místních klubech si to rozdával s těmi nejsilnějšími a všechny vždy porazil. V jeden moment se stane šéfem, každý se s ním chce bavit a být součástí jeho gangu. A jak to bylo dál?


Mladík se zamiluje do nejkrásnější holky ve městě. Rozhodne se zůstat právě s ní a společně si užívat života. Jednoho dne se objeví neznámí muži, dealeři drog, kteří se dozvěděli o jeho síle a schopnosti jednat s lidmi. Nečekali na nic, oslovili ho a požádali, aby pro ně udělal „kšeft“ v Čechách. Nabídku přijímá. V den, kdy se vrací z cesty, ho chce zastavit hlídka městské policie z důvodu běžné kontroly, on zpanikaří a šlápne na plyn. Podaří se mu ujíždět jen malou chvílí, neboť o pár kilometrů později, už na něj čeká další hlídka. Na místě ho zadrží. 

Kulturní servis Puls

Při prošetřování se vše zjistí, je obviněn, a jeho trestem je odnětí svobody. A tak je převezen do věznice, kde si bude odpykávat trest. Vůbec, ale netušil, že jeho dívka je těhotná. Píšou si dopisy a později mu jeho přítelkyně posílá foto s dcerkou. Začne si vše uvědomovat, co vlastně udělal, jak to bylo špatné a jak za své činy platí. Když je propuštěn z věznice, vrací se šťastně za svojí rodinou domů, a bude se snažit jim vše vynahradit. Bude se snažit předávat tuto špatnou zkušenost dalším, aby se i jiní poučili z jeho chyb.

V novém videoklipu si zahráli: Edmund Balog, Michala Toráčová, Břetislav Kyjonka, Libor Kachyna, Vlastík Kurz, Isabela Kiššová a městská policie Karviná.

 

Text: Otiz
Foto: Lukrecius Chang





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání