Mistři ságy Gregorian - Masters Of Chant představí svoji poslední a nejlepší kapitolu

kulturní servis pulsTriumfální projekt souboru GREGORIAN i jejich producenta Franka Petersona se stal senzací po celém světě a dosud prodal 10 milionů desek. Unikátní Gregorian dovedli svou hudbu až k magické dokonalosti - každý nástroj a hlas mají své nezaměnitelné místo a tvoří dokonalou harmonii. Světové hity upravené do jedinečné gregoriánské podoby přepraví posluchače do jiného časoprostoru a inspirují každého k přemítání nad svým životem.


Gregorian jsou bezpochyby jedním z nejúspěšnějších hudebních seskupení současnosti. Jedinečné provedení kultovních popových a rockových písní, roucha mnichů a dokonalý sborový zpěv – to vše dohromady přináší posluchačům a návštěvníkům koncertů neopakovatelný zážitek. Zážitek zahrnující všechny hudební žánry, speciálně vybranou a vyváženou kombinaci klasického popu a rocku, bez ohledu na to, kdy původní skladby vznikly.

Gregorian uzavírají celou ságu "Masters Of Chant" velkým finale, jejich "The Final Chapter Tour" představující jejich aktuální album, ale také všechny zásadní hity celé ságy. Dechberoucí živá produkce, gigantická světelná show, velkolepé vizuální efekty a působivé choreografie jsou doplněny mocnými hlasy osmi klasicky školených zpěváků. Se souborem přijede opět také Amelia Brightman – nejmladší sestra slavné sopranistky Sarah Brightman. Na koncertech mj. zazní písně Hallejujah, Hell's Bells, Time to Say Goodbye, Lady in Black, Join Me, Caruso, Born to Feel Alive, Now We Are Free nebo Moments of Peace.

Aktuální turné už okouzlilo více než 2,5 milionů návštěvníků koncertů od Evropy po Japonsko. My se na Gregorian můžeme těšit v 11. 5. 2016 v Praze a 12. 5. v Brně. Vstupenky můžete zakoupit v předprodejní síti Ticket-Art.cz, pro rychlý odkaz použijte https://vstupenky.ticket-art.cz/koncerty-zahranicni-interpret-/gregorian-masters-of-chant-the-final-chapter-tour-praha-12008/



 



Text: Otiz
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání