Lucie Vondráčková a Vokobere: Akustické turné Kousek štěstí Tour 2016

lucie vondráčkováHerečka a zpěvačka Lucie Vondráčková a Vokobere připravili pro rok 2016 exkluzivní akustické turné s názvem „Lucie Vondráčková a Vokobere – Kousek štěstí Tour 2016“.  Turné představuje patnáct akustických vystoupení v srpnu a září 2016.


Po třech letech od posledního turné s Michalem Davidem - Hit Tour 2013, přichází herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková s dalším hudebním projektem, tentokrát se jedná o akustickou tour s triem Vokobere. Název tour je odvozen od společného hitu obou interpretů „Kousek štětí aneb Osudová“, vydané na posledním CD Lucie Vondráčkové – Duety. Mimo společné písně se  mohou posluchači těšit na akusticky upravené písně Lucie a dokonale sladěné hlasy tria Vokobere, pro tuto příležitost rozšířeny o další nástroje a hudebníky.

„Po Hittour přišel čas na folkovější písničky. Kdo tě má rád, Láska na 100 let, Já to nejsem... na prvním místě muzika a příjemná letní atmosféra. Přijďte!“
Vzkázala Lucka svým fanouškům.

Turné proběhne pouze v 15ti místech po celé České republice především v letních kinech a divadlech. Lucii a Vokobere pojí několilatá spolupráce, a právě proto se rozhodla připravit pro své fanoušky tento netradiční letní hudební zážitek.

Členové tria Vokobere (Jiří Vondráček, Petr Kocman a Tomáš Berka) vytvořili toto seskupení v roce 2009 proto, že milují melodické písničky, sbory a akustickou muziku. S Petrem Kocmanem Lucie natočila již několik duetů (Já to nejsem, Ostrov proudu dní..). Jejich společné vystoupení mohli posluchači vidět například na předávání Slavíků v roce 2015, kde vystoupili s písní Hop Hej.

lucie vondráčková

Termíny koncertů:
17. srpna – Strážnice zámecký park
18. srpna – Valašské Meziříčí amfiteátr
19. srpna – Karviná letní kino
20. srpna – Boskovice letní kino
21. srpna – Hradec Králové letní kino Širák
24. srpna – Chomutov letní kino
25. srpna – Slaný letní kino
26. srpna – Turnov letní kino
27. srpna – Příbram letní kino
28. srpna – Domažlice letní kino
4. září – České Budějovice DK Metropol
5. září – Teplice Krušnohorské divadlo
6. září – Plzeň Měšťasnká beseda
8. září – Praha divadlo Hybernia
9. září – Praha divadlo Hybernia

 

Text: Martina Chlaňová
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání