Lukrecius Chang nadělil svým fanouškům nový singl Michal Bojuj!

lukrecius changMichal Zajac je polský fighter, který se v zájmu svého dalšího rozvoje rozhodl pro novou cestu a začal trénovat v Karviné u Lukrecia. Ve chvíli, kdy ke svému překvapení zjistil, že je to nejen sportovec, ale zároveň i rapper, poprosil ho o nečekanou spolupráci – prostě slovo dalo slovo a dohodli se, že Chang pro něj složí „nástupovku“ do ringu.


Karvinský umělec souhlasil s návrhem a zhostil se nového úkolu. Ke spolupráci přizval svého dlouholetého kamaráda a zkušeného producenta Pavla Baara a štěstěna byla přívětivá. Pavel zrovna dokončil beat, který pustil Changovi, a ten neváhal a hned si vzal za svůj pro svoji tvorbu. Text skladby zobrazuje osobní zkušenosti z přípravy na zápasy a je proložen pocity, které zná jen ten, kdo ví, co vše člověk prožívá a co je ochoten obětovat pro dobrý boj, pro úspěch.

Singl je věnovaný všem bojovníkům, kteří na sobě tvrdě makají a chtějí ze sebe dostat to nejlepší. Takto vzniklo spojení dvou světů, a když Michal Zajac zápasil o titul mistra Evropy v kategorii K1, doprovázel ho živě Lukrecius do ringu nově vzniklou skladbou, aby ho motivoval k výhře. Singl naplnil svůj záměr, dostal bojovníka do správného varu a Zajac vyhrál titulový zápas. To je zároveň důkaz, jak moc dobře lze skloubit dva zdánlivě nesouvisející světy - hudbu a bojový sport. Singl se velmi pravděpodobně dočká dalšího rozvoje ve formě videoklipu.



 



Text: Otiz
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání