Lukrecius Chang servíruje nový song nazvaný Budoucnost naších dětí

lukrecius changO karvinském umělci nebylo dlouho slyšet, s příchodem jara se to proto rozhodl napravit. Pořádně máknul, a připravil novou skladbu Budoucnost naších dětí. O čem je tento singl a s kým na něm spolupracoval? To se dozvíte v tomto článku.

 

Smyslem této skladby „Budoucnost naších dětí“ je lidem a dětem otevřít oči a duši. Donutit je pozastavit se a zamyslet nad sebou, svou budoucností a budoucností svých dětí. Každý by si měl zejména uvědomit, jak je dětství krátké a že dospívání by se nemělo uspěchat. Myslete na to, že co uděláme v současnosti, může se nám projevit i v budoucnosti. Veďme tedy naše životy a život našich dětí tak, abychom se nemusely stydět.

Tato skladba je odlišná od ostatních, je pohodová, instrumentální a textem se snaží vyjádřit k tomu, co čeká současné děti v budoucnu.

Ke spolupráci byla přizvána Ivana Kandráčová, jejíž hlas vyniká v refrénu. Ujala se tohoto úkolu s velmi profesionálním přístupem a výsledkem zdařilé spolupráce je tento singl. Ivana opanovala v letech 2011 – 2014 hudební scénu Zlínského kraje, kdy byla absolutním vítězem ve zpěvu a v roce 2014 se zároveň stala Slavicí ve školní lavici v celostátní soutěži.

Rap - Lukrecius Chang
Text - Sumajka, Ivan Kandráč
Zpěv - Ivana Kandráčová
Hudba, studio, mix a mastering - Tvorba Records

 


 



Text: Otiz
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání