Justin Timberlake vystoupí poprvé v České republice

justin timberlakeV rámci světového turné The 20/20 Experience World Tour zavítá 3. června 2014 do pražské O2 areny. Po impozantním začátku koncertní šňůry v newyorském Brooklynu umělec potvrdil, že plánuje cesty i do České republiky. Půjde o jeho vůbec první koncert u nás.


„S vlasy dozadu sčesanými a ve značkovém oblečení Tom Ford – Mr. Timberlake je každým coulem bavič 21. století, skvělý tanečník i zpěvák,“ napsali v New York Times. A The Star – Ledger přidal pochvalu ve znění: „Rok 2013 byl rokem Justina Timberlakea a jeho The 20/20 Experience World Tour. Ve velkolepé show s propracovanou choreografi í je tolik světel a laserů, že by tenhle koncert mohl soupeřit s „The Wall“. Takové ohlasy Justin Timberlake sklízí.

justin timberlakePo celosvětovém úspěchu alba „The 20/20 Experience“, které následovala jeho druhá část „The 20/20 Experience - 2 of 2“, přináší Justin Timberlake svým fanouškům elektrizující koncertní vystoupení. Promotérem světového turné je společnost Live Nation Global Touring.

Kromě vyhlášení Mužem Roku časopisem GQ byl Justin Timberlake nedávno oceněn třemi cenami - American Music Awards , včetně kategorie pro Nejoblíbenějšího pop/rockového mužského umělce. Album „The 20/20 Experience“ bylo kritikou velmi kladně přijato a stalo se nejprodávanějším letošním albem s více než čtyřmi miliony prodaných nosičů po celém světě. Jedná se o nejúspěšnější mužský albový debut za posledních pět let a zároveň jde o nejprodávanější digitální debut v historii Spojených států od umělce - muže.

Titul „20/20 Experience“ obsadil první místo jak v Top 200 (3 týdny), tak v R&B hitparádě (10 týdnů). Jen v prvním týdnu vydání alba všech jeho 10 skladeb bodovalo v žebříčku digitálních skladeb a pouze v USA se jich prodalo více než 7 milionů. Album získalo platinové ocenění ve třech dalších zemích, stejně jako zlaté v devíti dalších.

 


 



Text: Petr Novák
Foto: Live Nation





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání