McEisi přichází s mixtapem nazvaným V rytmu undergroundu

skyscraper labelDlouho očekávaný mixtape je venku! Příznivci neotřelého hip hopu se mohou radovat – na začátku prosince vystřelil McEisi ven mixtape s titulem V rytmu undergroundu. Skyscraper Label, pod jehož hlavičkou rapper působí, si tak připisuje na účet další počin.



Pro pozorné fanoušky nebude překvapením, že se na tapu nachází celkem 15 tracků. Pět z nich je však navíc obohaceno o videoklipy, za jejichž tvorbou stojí borci z Mind Game (www.mindgame.cz). Pilotní song, jehož název koresponduje s titulem celého mixtapu, je už řadu měsíců k poslechu společně s videoklipem na Youtube kanálu Skyscraper Labelu, pod který McEisi patří.

 

skyscraper label


A jací hosté se podíleli na realizaci mixtapu? Nechyběli rappeři Biggy, Gabriel, Alexandro, Pavel Baar, Chang, Danny, Zawy a Ganfour. Producentským perem se na této tvorbě podepsali Digaz, BBC - Brooklyn beats crew, Mugis, Koža, Skoopy a v neposlední řadě také McEisi, který jeden z tracku sám produkoval. Mixtape je k dostání na stránkách Skyscraper labelu www.skyscraperlabel.cz. Nezbývá tedy, než popřát pohodovou atmosféru k poslechu!


Text: Otiz
Foto: Skyscraper Label





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání