Chinaski oslaví dvacet let jediným koncertem v únoru

ChinaskiTo, co v rozhovoru pro Kulturní servis Puls naznačoval frontman skupiny Chinaski Michal Malátný už loni v listopadu, se stane skutečností. Narozeninový koncert ke dvaceti letům existence skupiny se bude konat v pražské O2 areně 6. února 2014. Fanoušci se můžou těšit na nezapomenutelné vystoupení a také nové písničky. Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji už nyní.


„Určitě budeme v příštím roce hrát minimálně. Dokonce zvažujeme, že bychom udělali jenom jeden velký koncert na podzim. Takže do léta bychom nehráli a jenom bychom makali na desce a na podzim uděláme obrovský koncert ‚Chinaski - 20 let', protože to bude právě dvacet let od doby, co hrajeme pod tímto názvem. A pak bychom vydali novou desku,“ řekl mi v listopadu loňského roku Malátný.

Nakonec se jeho plány zase o tolik neliší. Za celou první polovinu letošního roku odehráli Chinaski pouze jedenáct koncertů! Většinu z nich na Slovensku a z celé letní festivalové přehlídky jste je mohli u nás zastihnout pouze o posledním červnovém víkendu na JamRocku, jinak máte smůlu. Jak sami říkají, v posledních měsících skutečně usilovně pracují na nové desce: „Denně drhneme ve zkušebně nový songy a děkujeme múzám, že při nás stojí!"

Jen ten narozeninový koncert se posouvá až na rok 2014. Jak sama kapela na svých oficiálních stránkách v sekci ‚Bio‘ uvádí u kolonky rok 1994: „Skupina se pod vlivem amerického spisovatele Charlese Bukowského přejmenovává na Chinaski.“ K dvacetinám tedy dojde až během následujícího roku. A termín velkého koncertu byl stanoven na čtvrtek 6. února. Bude jediný v celé České republice a odehraje se v pražské O2 areně od 20 hodin.

Chinaski


Fanoušci se můžou těšit na jedinečný zážitek se speciálně sestaveným repertoárem a scénou. Předprodej vstupenek už odstartoval přes internetové stránky www.sazkaticket.cz, kde je možné udělat i rezervaci. Lístky ale můžete zakoupit i v kamenných obchodech a stáncích s terminály Sazka. Vstupenky stojí na stání 490 korun. K sezení do prvního patra jsou k mání za 590 Kč, do dalších pater pak za 390 korun.



Text: Pavel Urban
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání