Žluté lázně – První koncert po povodni předvedou Tatabojs

tatabojsV pražském Podolí se bude opět koncertovat. Vltava se vrátila zpět do svého koryta, travnaté pláže v areálu postupně vysychají, a tak nic nebrání tomu, aby se v oblíbeném letním areálu Žluté lázně uskutečnila další kulturní akce. Tentokrát půjde o koncert skupiny Tatabojs. Ti budou prvním interpretem, který stane na tamním pódiu po ničivých povodních. Přijď se podívat na jejich vystoupení také – už ve středu 26. června od 18:30.


Kdo zavítá do Žlutých lázní na koncert Tatabojs, může se těšit na velkolepou show. Partička oslavuje 25. výročí od svého vzniku, o zábavu tedy nebude nouze. Tento koncert je jedinou pražskou zastávkou v rámci jejich aktuálního turné, které dostalo jméno „25 let recyklace aneb Tour domácí“.

Co o této akci prozradil zpěvák a bubeník Milan Cais? „Říkali jsme si s klukama, že jsou dvě možnosti – buď to ututlat a dělat jakože nic, nebo to pořádně oslavit. Zvolili jsme druhou možnost. Je nám jasné, že poslední dny nikdo neměl moc chuť se bavit, hlavně tam, kde voda zaplavovala vše, co jí stálo v cestě, ale říkali jsme si, že tohle by mohl být dobrý důvod na chvíli přijít na jiné myšlenky. Vše se už obrací k lepšímu. Slunce svítí, louka ve Žlutých lázních rychle vysychá a my se těšíme, že s námi oslavíte naše čtvrtstoletí. Připravujeme se na toto turné intenzivně už rok. Těšíme se na vás!“

 

tatabojs


Členové Tatabojs se nechali slyšet, že je pro ně jediný plánovaný koncert v Praze stěžejní. Na tuto akci totiž dorazí řada zajímavých hostů, s nimiž společně vystoupí na jednom pódiu. Můžeme jmenovat například Kláru Nemravovou, která se skupinou dlouhá léta pracuje a s níž vznikla i řada známých hitů. Nebude chybět ani Doubravánek, pěvecký sbor vedený kytaristou Tata Bojs Markem Doubravou.

„Samozřejmě jako na všech koncertech Tour domácí budeme mít i v Praze speciální projekční scénu, která kombinuje dva ledkové systémy s různým rozlišením. Jeden z nich bude i v pohybu. Pro koncert ve Žlutých lázních budeme instalovat tu větší, desetimetrovou verzi. Těžko se to popisuje, to se musí vidět na vlastní oči,“ prozradil Milan Cais.

Středeční vystoupení Tata Bojs ve Žlutých lázních odstartuje zvláštní kapela, která vznikla pouze k příležitosti tohoto koncertu. Pojmenovala se Recyklisti a bude hrát speciálně upravené písně z oblíbených francouzských filmů i vybrané písničky Tata Bojs. Pozvání přijal i DJ Robot, který nastoupí po nich. Od půl deváté začne velká show oslavenců. Akce se uskuteční 26. června od půl sedmé večer, vstupné je 320 korun.



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání