Dvojitý křest – Konvičková a Mrózek představili svá alba

kukJak je vidět pod vedením manažera Petra Šišky se mladým umělcům dobře daří. Osobně to může potvrdit zpěvák Daniel Mrózek, jehož debutové album Krev, jizvy a tvář se právě objevilo na prodejních pultech i blonďatá kráska Markéta Konvičková. Její v pořadí již třetí deska se dostane k posluchačům začátkem června. Oba umělci 27. května své výtvory slavnostně pokřtili za přítomnosti kmotrů Borise Carloffa a Pepy Vojtka.


Aby se novým deskám dařilo, pokřtili je zpěváci hned dvakrát. V odpoledních hodinách zavítali do pražského Bontonlandu na Václavské náměstí, kde proběhla ukázka písní, polití CD šampaňským za přítomnosti producenta a skladatele Leška Wronky a závěrem autogramiáda.

Večer to zase pořádně ožilo v klubu Harley´s, kde se sešli fanoušci, novináři i řada známých osobností, aby se seznámili s novou tvorbou Markéty Konvičkové a Daniela Mrózka. Mezi přítomnými se ukázal například Ondřej Ládek alias Xindl X, Petr Kutheil nebo třeba Jitka Zelenková. Pozornost si však ten večer užívalo především zmíněné mladistvé duo.

Lídr kapely Kabát, Pepa Vojtek, s radostí přijal Danovu žádost, zda by se stal kmotrem jeho nového počinu „Krev, jizvy a tvář“. Aby zpěváci pojistili, že nepůjde o Mrózkovo poslední album, pokřtili ho pořádnou dávkou tvrdého alkoholu. „Daniel je velký talent, měl jsem ho v týmu Hlasu ČeskoSlovenska a už tehdy jsem věděl, že to dotáhne daleko a od patrona ke kmotrovi je už jen krůček. Navíc je album rockové a to já můžu,“ prohlásil s nadšením Vojtek.

Pro někoho mohlo být velkým překvapením, jakého kmotra zvolila Konvičková. Vzhledem k tomu, že u Borise Carloffa vznikalo CD „Tablo“, byl pro ni prý jasnou volbou. „S Markétou jsem pracoval už na druhém jejím CD společně s Američanem Stevem Walshem a zaujala mě natolik, že jsem jí zkomponoval píseň, která má hitové ambice i v evropském měřítku,“ prozradil zpěvák a producent Carloff, který letos mimo jiné zabodoval v anketě Ceny Anděl. Markéta pokřtila svou třetí desku energetickým drinkem, aby mu dodala pořádnou šťávou.

 





Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Lucie Vysloužilová





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání