Arakain vystoupí s Lucií Bílou a Petrem Kolářem

ArakainZnámá metalová skupina odpočítává poslední dny do svého největšího koncertu, který se uskuteční již 26. října v prostorách PVA EXPO Praha Letňany. Společně s nimi se během jednoho večera na pódiu objeví i zpěvačka Lucie Bílá. Zpestřením programu bude účast Petra Koláře a mnoha dalších hostů, kteří přijali pozvání Arakainu. A co vy, půjdete na koncert také?


Do koncertu zbývá posledních pár dní, a proto kapela prozradila další informace týkající se vystoupení, časového harmonogramu a především také upřesnění hostů, kteří na akci vystoupí. A že to bude pořádná hudební nálož. Koncert začne s úderem 19. hodiny. Zahájení se ujme tzv. Arakain Tribute blok - umělci, kteří přijali od kapely pozvání k účasti. Diváci uvidí patnáct různých skupin, mezi nimiž jsou Alkehol, Harlej, Törr, Vitacit, Assessor, Fata Morgana, Kryptor, Titanic, Dymytry, Absolut Deafers, Markýz John, Menhir a Ascendancy, kteří budou vystupovat v tomto zmíněném pořadí. Poslední dva hosty Arakain stále tají.

ArakainPřed devátou hodinou začne koncert hlavní hvězdy večera včetně jejich doprovodu v podobě zlaté slavice Lucie Bílé a zpěváka Petra Koláře. Fanoušci se mají na co těšit, vystoupení Arakainu bude trvat zhruba 3 hodiny. Na programu je i slavnostní křest DVD Arakain XXX & Lucie Bílá. Pokud plánujete na akci vyrazit, neváhejte s koupí vstupenky. Do vyprodání zásob dostanete ke každé zmíněné DVD zdarma.

A aby toho nebylo málo, připravila skupina pro návštěvníky ještě jednu lahůdku v podobě Afterparty, která bude probíhat přímo v místě konání. Organizátoři se snaží zajistit pro návštěvníky co největší pohodlí, proto momentálně řeší možnost posílení noční dopravy.

 



 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto skupiny





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání