Jennifer Lopez vystoupí poprvé v Praze!

Jennifer LopezZpěvačka a herečka s uměleckým jménem JLo se na svém prvním světovém turné zastaví také v České republice. V pražské O2 areně nám 26. října předvede své sexy pohyby a sametový hlas. Už teď je jasné, že její horkokrevná vášeň málokoho nechá chladným a o lístky bude velký zájem.


Královna latinskoamerického popu zařadila do svého vůbec prvního celosvětového turné také naší zemi. Tím nejen vyslyšela své fanoušky, ale zároveň nepřímo odpověděla americkému časopisu Forbes, který ji umístil na první místo nejvlivnější celebrity současnosti. ,,Nikdo jiný neztělesňuje celebritu číslo 1 lépe než Jennifer Lopez.“ Své turné nazvala Dance Again podle svého songu, který zaznamenal největší počet zhlédnutých hudebních videí od ženské zpěvačky na YouTube vůbec.

Jennifer LopezV rámci svých koncertů navštíví přes 60 míst a zahájí je v Panama City 14. června. Z Jižní Ameriky bude pokračovat do USA a Kanady. Na jevišti s ní dokonce vystoupí Enrique Iglesias. Na podzim se pak přesune do Evropy a do Asie. Pražská O2 arena se na její návštěvu může těšit 26. října ve 20 hodin.

JLo se může pochlubit v řadě již sedmým úspěšným studiovým albem Love?. Spolu s ním vyšly do světa hity jako ,,On the Floor" nebo ,,Papi", kde odhalila nejen své dokonalé křivky, ale také vášeň pro tanec. Zároveň její kariéra na pozici porotce v talentové soutěži American Idol pokračuje již v druhém ročníku soutěže. Nejnovější film ,,What to Expect When You´re Expecting" v hlavní roli s Jennifer je po úspěšné premiéře v Americe na cestě do Evropy. A aby toho nebylo málo, chystá JLo už další album.

Jennifer LopezPřestože se narodila v newyorském Bronxu, její olivová pleť každému prozradí její latinské kořeny. ,,Sláva je vrtkavá dáma. Tu si každý musí zasloužit.“ Takový výrok zajisté nenechá žádnou osobnost v klidu. JLo si ale svou štěstěnu dobře hlídá. Od nízkorozpočtových filmů a ochotnického divadla se vyšplhala až mezi hollywoodskou smetánku. Její vlastní módní kolekce oblečení, kterou propagovala dokonce i Oprah Winfrey, rychle pohltila americká nákupní centra.

Vstupenky na World Tour 2012 jsou už nyní v prodeji na terminálech SAZKA. Ceny se pohybují od 1190 Kč za stání do 1990 Kč za sezení v první kategorii. Rezervace jsou možné do dvou dnů před konáním akce. Vstupenky na severoamerické koncerty byly vyprodány během pár hodin, proto by milovníci Jennifer Lopez rozhodně neměli otálet.

 


 



Text: Kristýna Kubišová
Foto: Oficiální stránky interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání