Pokřtěte s Michalem Hrůzou jeho novou desku

Michal HrůzaZpěvák a textař Michal Hrůza vydává své třetí sólové album s názvem Noc. Rozhodl se ho pokřtít 17. dubna v Lucerna Music Baru, den poté, kdy bude uvedeno do prodeje. Mezi hosty nebude chybět Aneta Langerová, Niceland, frontman skupiny Mňága a Žďorp Petr Fiala, Ondřej Ládek alias Xindl X a další známé tváře.


Přijďte si užít koncert spojený s vydáním nového CD Michala Hrůzy „Noc“ do pražského Lucerna Music Baru. Popřát albu úspěch dorazí Michal Motyčka alias Niceland, který se autorsky podílel na druhém singlu „Intuice“. Xindl X pomáhal se skladbou „Ukolébavka“ a Petr Fiala si přijde poslechnout Michalovu coververzi hitu od Mňágy a Žďorp „Myslel jsem si, že je to láska.“ Na koncertě zazní také titulní píseň k filmu Lidice „Plamen“ v duetu s Anetou Langerovou a baladická „Slunce bylo krásné“. Během večera zazní i známé melodie singlu „Namaluj svítání“.

Michal HrůzaMichal s kapelou Hrůzy pracoval na desce „Noc“ přes dva roky. Kromě hudby totiž umělci pilovali také grafické ztvárnění. S tím jim pomohla mladá umělkyně Magdalena Šalamounová, kterou si můžete pamatovat z druhé řady soutěže Česko hledá SuperStar. Deska bude součástí celku „Noc a Den“, druhá část konceptu by měla být dokončena následující rok.

„Na svět se někdy díváme jinak ve dne a jinak v noci. Oba tyto úhly pohledu jsme chtěli zaznamenat odděleně, proto vznikl nápad vytvořit dvě alba, které mají vnitřní soudržnost a přitom jsou rozdílné, jistou roli zde samozřejmě hraje i symbolika,“ vysvětluje svůj záměr Michal.

Pokud si budete chtít koupit CD „Noc“ máte několik možností. Pořídit si ho můžete například v řetězcích prodejen Bontonland, a to v klasické verzi, anebo v limitované edici, k níž dostanete vstupenku na hudební festival JamRock 2012,  který se uskuteční ve dnech 14. - 16. června v Žamberku a vystoupí na něm kromě Michala Hrůzy i Tomáš Klus, Mandrage, Anna K. a mnoho dalších. Pro příznivce nakupování hudby přes internet je tu možnost objednat si digitální variantu alba prostřednictvím Itunes. Dostanete k němu bonusové zpracování skladby „Plamen.“

Michal HrůzaVstupenky na koncert si můžete zajistit už teď v síti Ticketstream a Ticketportal, nebo v pokladně Lucerna Music Baru za 180 Kč. Pokud si nestihnete koupit lístek v předprodeji, budete mít možnost ještě před začátkem koncertu na místě, ale připlatíte si o 70 korun.

Sám Michal se na představení nové desky po dvouleté odmlce těší: „Křest je vždycky mimořádný koncert, kromě některých novinek zahrajeme i písně, které jsme dlouho nehráli a samozřejmě i největší hity. Těšíme se i na hosty, kteří s námi vystoupí.“ Jestli budou Michalovy počiny následovat hity jako „Zejtra mám“, „1+1“ nebo „Krasohled“ se dozvíte už 17. dubna od osmi večer. Nezbývá než popřát – dobře se bavte!

 


 



Text: Sylvie Zapletalová
Foto: Oficiální stránky interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání