Přehlídku Top Secret vyšperkuje zpěvačka Kosheen

Top SecretUž po šesté se letos uskuteční velkolepá přehlídka Top Secret. Na patnáct set diváků letos čekají nejen luxusní modely v karnevalovém stylu a krásné ženské křivky, ale také zpěvačka Sian Evans ze skupiny Kosheen, která 12. března v rámci přehlídky v hotelu Hilton Prague vystoupí.


Tématem šestého ročníku Top Secret je karneval ve všech jeho podobách. Krásné modelky, pečlivě vybírané na castinzích v Praze, Brně i Bratislavě, tak přiblíží jak divoké karnevalové oslavy v Brazílii, šamanské rituály nespoutané Afriky, tajemstvím zahalený karneval v Benátkách, tak i tradiční masopustní masky z Čech a Moravy.

Top SecretTím hlavním jsou ovšem modely, které budou v rámci Top Secret 2012 představeny. Letos je to luxusní spodní prádlo značky WERSO, které svými návrhy doplní český módní návrhář a designér Petr Kalouda, jehož modely budou zdobit obří diamanty firmy Cabrha diamonds. Těšit se můžeme i na úchvatné punčochy značky Aries. Petr Kalouda připravuje také originální kolekci šperků a bižuterie, které doplní velkolepá křídla a karnevalové masky.

Všechny modely, které budou na přehlídce Top Secret 2012 představeny, jsou vyráběny z neluxusnějších a nejkvalitnějších materiálů, od hedvábí a saténu, až po kožešiny a peří. Mnoho návhrů doplní obří konstrukce křídel, vějířů a jiných symbolů karnevalu. V rámci přehlídky nás letos čeká ještě další skvělá věc. Tou je vystoupení zpěvačky britské djské formace Kosheen - Sian Evans.

Top Secret„Jsme velmi rádi, že KOSHEEN DJs v čele se zpěvačkou Sian Evans přijali naše pozvání. Velmi podrobně si nechali prezentovat celou historii módní show Top Secret a po té se rozhodli, že přijedou. Myslím, že právě již 6letá tradice a vysoká úroveň celé akce je přesvědčila k tomuto účinkování. Jsou zvyklí koncertovat se svojí kapelou KOSHEEN sólově nebo v rámci velkých festivalů. Pro nás budou opravdu tou největší hvězdou večera a věřím, že potěší i naše diváky. Krásná a charismatická žena, jako je Sian Evans na naše obří přehlídkové molo prostě patří.“

Top Secret tak nebude jen přehlídkou krásných ženských křivek a luxusních modelů, bude také skvělým hudebním zážitkem. Lístky na show si můžete v předprodeji v sítích Ticketpro pořídit za 1 100 Kč.


Text: Tereza Netoličková
Foto: Top Secret





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání