Zpěvačka Lara Fabian poprvé vystoupí v Praze

Lara FabianCharismatická kráska s bujnou hřívou a andělským hlasem, tak by se dala ve stručnosti vystihnout umělkyně Lara Fabian. Českému publiku se poprvé představí v pondělí 12. března, kdy se uskuteční její koncert v síni Obecního domu. Na exkluzivní vystoupení bylo do prodeje uvolněno pouze 1 400 vstupenek. Akce vzbudila okamžitý ohlas a pořadatelé hlásí, že už je téměř vyprodáno. Kulturní servis Puls se stal jedním z mediálních partnerů.


Lara Fabian, vlastním jménem Lara Crokaert, oslavila v lednu své dvaačtyřicáté narozeniny. Věk jí však na kráse rozhodně neubírá, právě naopak. Je velmi osobitá, a když začne zpívat, mnozí se neubrání dojetí. Osobní účast na jejím koncertu je pak neobyčejným zážitkem.

Lara FabianZpěvačka je známá pro svou charakteristickou práci s hlasem. Zpívá francouzsky, italsky a španělsky. Všemi jazyky dokáže také plynně hovořit. Několik skladeb nazpívala i v portugalštině. Její desky jdou na odbyt, v současné době se prodalo přes dvanáct milionů nosičů. Nahrávací společnosti i média o ní s oblibou hovoří jako o nové Céline Dion. Společné mají minimálně to, že mají obě kanadské občanství. Fabian žije převážně v Montrealu.

„Je nám ctí přivézt českým divákům světově známou divu, která zpívá především francouzsky a přitom si vydobyla popularitu i v jiných zemích světě,“ prozradil organizátor akce Jiří Pokorný z pořadatelské agentury Fuel. Pražský koncert je součástí evropského turné této výjimečné zpěvačky. Vzhled koncertní stage je prý navrhnut v romantickém stylu. Součástí pódia bude také speciální designová sedačka od spolupořadatelské firmy Cozy Concept.

Lara FabianLara Fabian patří díky svému úžasnému hlasovému rozsahu k nejlepším současným frankofonním zpěvačkám. O jejím úspěchu svědčí i duety, které si zazpívala s Philem Collinsem nebo Céline Dion. Můžete ji znát rovněž z titulních písní nazpívaných k filmům amerického režiséra Stevena Spielberga. Jaký na Vás udělá zpěvačka dojem, můžete zjistit v níže uvedeném videoklipu k písni „Immortelle“.

Vstupenky na koncert Lary Fabian můžete zakoupit v předprodejní síti společnosti Ticketpro. K dispozici jsou poslední lístky do I. kategorie a lóže v ceně 3 500 korun.


 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Cozy Concept


 

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání