Vánoce se blíží aneb tip na originální gurmánský dárek

kulturní servis pulsVánoční svátky se nezadržitelně blíží, a tak si mnozí z nás lámou hlavu, čím by potěšili své blízké. Zdá se vám kosmetika okoukaná, na oblečení či knihu si netroufnete a přesto chcete potěšit něčím originálním? Vsaďte na pochoutku, která potěší chuťové buňky – lahodné salámy v luxusním balení.




Buďte letos na Vánoce netradiční
Věnujte svým blízkým dárek, kterým ohromíte všechny jejich smysly – Křemešník na prkénku. Kostelecký fermentovaný salám s ušlechtilou přírodní plísní na povrchu má charakteristikou vůni a na jazyku se přímo rozplývá. Speciální vánoční balení obsahuje dřevěné prkénko a 380 g štangli salámu. K dostání bude pouze v prodejnách Tesco.

kulturní servis puls Darujte znamenitou pochoutku
Speciální dárkové balení Exklusiv potěší každého labužníka. Originálním kosteleckým salámům s nezaměnitelnou chutí, kterou podtrhuje přírodní ušlechtilá plíseň a použité koření, neodolá nikdo. Sada obsahuje Křemešník a Uherák, oba salámy po 550 g.

Čím oslníte každého muže?
Pokud má mlsný jazýček, překvapte ho speciálním dárkovým balením Trio Excelent od Kosteleckých uzenin. Salámy v tomto balení jsou charakteristické svou nezapomenutelnou chutí a typickou vůní. Balíček obsahuje jeden Uherák a dva Křemešníky, každý salámek po 180 g.

 


Text: Kris
Foto: Kostelecké uzeniny





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání