I když jde o život, potrpí si maminka Pavlíny Wolfové na slušné vychování

Kulturní servis PulsV dnešním premiérovém díle pořadu Můžu dál? se mohou diváci seznámit s tím, jak bydlí známá novinářka a moderátorka Takhle si tu žijeme Pavlína Wolfová. Štáb v čele s Alešem Cibulkou důkladně prošmejdil její byt, který je plný nejrůznějších pamětihodností. Natáčení se zúčastnila i Pavlína Filipovská, maminka Wolfové, o níž se moderátor dozvěděl šokující historku.


Zatímco pro většinu rodičů je nejdůležitější zdraví vlastních dětí, u Pavlíny Filipovské je to pravděpodobně především to, jak se její dcera chová. „Já jsem šla na složitý lékařský vyšetření a fakt jsem se bála. Prožívali jsme to poměrně ostře celá rodina a já jsem si tam šla pro verdikt,“ vzpomíná na jeden ze svých nejtěžších životních okamžiků Wolfová.

Kulturní servis Puls

Jenže její maminka, jak se zdá, optimismu neztrácela a i v tak těžké situaci zachovala klidnou hlavu. „Jedu na to vyšetření, volám mojí matce a říkám jí – Mami prosím tě, tak já tam teda jdu a hned jak vylezu, tak ti zavolám, jak to dopadlo. A ta máma moje, ve chvíli kdy hrajeme o život, mi do toho telefonu říká – Dobře. A nezapomeň hezky pozdravit a poděkovat!“ vypráví Pavlína Wolfová, kterou ani po tak dlouhé době nevyvádí tento zážitek z úžasu.

Co dalšího prozradila o svém soukromí, se dozvíte již v pondělí 16. ledna od 20:15 na TV Barrandov.

 


Text: Mia
Foto: TV Barrandov





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání