Jaká tragédie postihla před Vánocemi Heidi Janků?

kulturní servis pulsVánoční svátky a tento čas vůbec patří pro mnohé k nejkrásnějším obdobím v roce. To ale neplatí pro zpěvačku a moderátorku Heidi Janků. Ačkoli se umělkyně na vánoční svátky těší, je pro ni toto období spjaté i s bolestnou vzpomínkou. V jedenácti letech jí zemřela maminka a dodnes nemůže z paměti vymazat dojmy z prvních Vánoc strávených bez ní.


Heidi Janků přiznala, že i po dlouhých letech cítí, že jí maminka stále velmi schází: „Vánoce, které nastaly po téhle tragédii, byly smutné. A to přesto, že se všichni snažili, protože jsem byla malá holka, aby mi to nějakým způsobem udělali hezký a aby dárečky byly pod stromečkem a tak. Prostě když máma není, tak to prostě nefunguje a ty první Vánoce byly fakt hodně smutný,“ zavzpomínala během natáčení vánočního dílu pořadu Můžu dál?, který se uskutečnil u Cibulky doma.

kulturní servis puls

„Mně to dělá i dneska špatně, když si na to vzpomenu. Ani o tom moc nemůžu mluvit, protože jsem hned dojatá. I když jsem si myslela, že už tím, jak je to strašně dávno, už jsem to přežila, ale není to tak. Takže zbytečně se o Vánocích nedojímám, protože si myslím, že Vánoce by měly být šťastné a radostné svátky. Užívám toho, že se máme dobře, rodina funguje, všichni jsou zdraví a spíš myslím na to, co bude, než na to co bylo,“ prozradila Heidi Janků, která dorazila společně s Dagmar Peckovou, Dagmar Patrasovou, Kateřinou Macháčkovou a Monikou Absolonovou. Tento díl můžete vidět už dnes od 20:20 na TV Barrandov.

Text: Mia
Foto: TV Barrandov





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání