Dcera Dany Morávkové je v ohrožení života

kulturní servis pulsDoktorka Lýdie Kellerová v podání Kateřiny Brožové bude řešit další náročný případ, tentokrát má však velice spletité pozadí. Jak se brzy ukáže, dívka, kterou přivezli v noci do nemocnice, má velice vlivné rodiče a ti ze všeho nejvíce touží po pomstě a dopadení viníka. Ukáže se však, že nic není tak, jak se na začátku mohlo zdát.


Dana Morávková se cítí v lékařském prostředí jako ryba ve vodě. Tentokrát si však nezahrála doktorku, ale manželku samotného ministra, kterého ztvárnil Marcel Vašinka. Když přivezou svou seriálovou dceru Libušku v noci do nemocnice, má vysoké teploty a blouzní. Lékaři se snaží dělat první poslední, ale nemají nejmenší zdání, co se s ní děje. Jediné podezření ukazuje na komplikace spojené s mimoděložním otěhotněním. Nakonec je však veškerý boj marný a pacientka umírá.

kulturní servis puls

Muselo k tomu ale dojít? A kdo je za její smrt zodpovědný? Ministr obviňuje Miroslava Etzlera coby doktora Drábka ze zanedbání lékařské péče, ten se však brání a odmítá nést za tuto situaci odpovědnost. Kellerová v tom má jasno: „To děvče bohužel už nemělo šanci. Za její smrt může ten, kdo jí pomoc neposkytl včas!“ Odhalit pravdu nebude ale vůbec jednoduché, skutečná příčina úmrtí je však šokující. Další díl Doktorky Kellerové můžete vidět již dnes od 20:20 na TV Barrandov.

 


Text: Mia
Foto: TV Barrandov





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání