Doktorka Kellerová: Příběhy, které chcete vidět, ale nechtěli byste je zažít

tv barrandovV pátek 26. srpna odstartuje ve 20:20 na TV Barrandov nový seriál z kriminálního prostředí v hlavních rolích s Kateřinou Brožovou, Janem Šťastným, Miroslavem Etzlerem a Markem Vašutem. Každý díl Doktorky Kellerové bude věnovaný jednomu neobyčejnému příběhu, který napsal sám život. Diváci se mohou těšit na dojemné momenty, ale i témata, z nichž běhá mráz po zádech.


Psychiatrička Lýdie Kellerová, v podání herečky Kateřiny Brožové, za sebou zanechává svou minulost a začíná zcela nový život, se kterým je spojena soukromá praxe v oboru psychiatrie a rovněž se dostává i k soudnímu znalectví. Řeší neobvyklé případy běžných lidí, které se v životě mohou stát komukoli z nás. Spolupracuje nejen s policií, ale také se soudy. Důležité je rozklíčovat, zda se jedná pouze o právní problém, nebo je v tom hlubší, psychologická podstata.

Mimo tyto případy však v jejím životě sehrávají důležitou roli i osobní vztahy. Osud ji přivede do cesty nového muže, od kterého si však Doktorka Kellerová drží jistý odstup a jejich pohled na společný vztah je v mnohém velmi odlišný. Do velmi otevřené, avšak zcela přátelské roviny se dostává rovněž se svým parťákem, který působí jako soudní znalec v oboru interny a chirurgie. V neposlední řadě sehraje v jejím novém životě jistou úlohu i její exmanžel v podání Marka Vašuta.

tv barrandov

„Doktorka Kellerová se rozvedla, opustila původní profesní prostředí a přestěhovala se jinam. Nyní má svou novou kancelář, ordinaci, rozšířila své profesní kompetence a dostává se do úplně jiných prostředí. Potkává nové postavy, řeší nové příběhy a hledá sama sebe. Nachází v sobě úplně jiný potenciál a sílu, má vize ve vztahu k okolí i k životu, což je herecky velice zajímavé. Pro mě osobně to byla krásná zkušenost,“ prozradila o seriálu Kateřina Brožová.

 


Text: Otiz
Foto: TV Barrandov





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání