Do zahájení letošního Votvíráku zbývají už pouhé hodiny

votvírákSvátek české a slovenské hudby - festival Votvírák začne již za 48 hodin. Pokud se na akci chystáte poprvé nebo naopak znovu s odstupem pár let, můžete si přečíst pár tipů, co si vzít s sebou, jak se na místo dopravit nebo, jak bude areál v místě vybavený. Votvírák začíná již 10. června a letos oslaví jubilejní 10. narozeniny.


Zejména pro ty, kteří na Votvírák jedou poprvé, jsou na webových stránkách festivalu k dispozici základní informace k cestě, fungování festivalu a samozřejmě i potřebné mapky letiště a festivalového areálu (www.votvirak.cz/info_balicek.php).

Najdete zde doporučení, co vzít sebou, jako například: vstupenku na festival, průkaz totožnosti, kartičku zdravotní pojišťovny, platnou vstupenku, peníze, hygienické potřeby, používané léky, pokrývku hlavy, opalovací krém, pláštěnku, v případě nocování stan a spacák. A co raději nechat doma? Určitě cenné předměty jako notebook, šperky, drahé přístroje, prostě vše, o co byste velice neradi přišli.

Program festivalu Votvírák 2016

Jak se na akci dostanete? Autem, posílenými linkami Českých drah nebo třeba speciální festivalovou autobusovou linkou společnosti NetBus z Prahy. A od vlakového nádraží můžete využít občasný pendlBus, který za pár korun může usnadnit cestu na letiště. A samozřejmě se dozvíte, kde hledat pomoc, pokud byste se na festivalu dostali do problémů.

Hudební program festivalu bude na místě k dispozici spolu s celou řadou dalších zajímavostí, bude promován moderátory festivalu a také promítán na LED obrazovkách u Pivovary Staropramen stage i Kofola stage, bude vyvěšen na několika místech v areálu festivalu a získat jej můžete i ve formě letáku u pokladny či na VIP akreditaci.

Na letišti je dost omezený příjem telefonního signálu (i když budou na letišti postaveny po dobu festivalu speciální zesilovače signálu společností O2 i T-mobile), k dispozici však bude i partnery festivalu zajištěná možnost krátkodobého připojení na internet zdarma od společnosti RV Tech,s.r.o.

votvírák

Návštěvníky čeká i řada vychytávek
Kromě výborného cateringu v areálu festivalu, VIP stanu, v Kombi stanovém městě a ve standartním stanovém městě i tradiční non stop zónu, jíž vévodí taneční stage, kde se paří až do rozednění, letos je na výběr hned pět barů s vlastním programem.

V zábavních zónách partnerů festivalu si zase užijete spoustu zábavy, určitě stojí za to je navštívit. Pokud jste na festivalu autem, využijte před jízdou domů možnosti přesvědčit se, že už nemáte žádný „zbytkáč“. Kontrolní trubičky budou v pátek rozdávány na příjezdu i na parkovišti festivalu v omezeném množství zdarma, za službu Convoy (dýchání do přístroje prakticky totožného, jako užívá policie ČR) pak zaplatíte méně než za jedno pivo.

Takže nezapomeňte! Votevíráme festivalový areál v pátek 10. 6. ve 13 hodin. Prodej vstupenek na místě i výměna vstupenek za identifikační pásky začíná už před 11 hodinou. Do čtvrtka můžete vstupenky i parkovací karty zakoupit prostřednictvím internetu na našem webu http://www.votvirak.cz/vstupenky.php nebo v předprodejích společností Ticketstream a Ticketpro. No a parkoviště i stanové městečko otevřeme pro nedočkavce letos už ve čtvrtek po 18 hodině. Festival Votvírák skončí letos okolo 6 hodiny ranní v neděli 12.6.

 


Text: Otiz
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání