Festival Votvírák prozrazuje skupinu Kryštof jako vánoční dárek

votvírákFestival Votvírák je největší český multižánrový hudební festival (zaměřený převážně na rock, pop a hip hop v provedení českých a slovenských interpretů a hudebních seskupení). Ve dnech 10. až 12. června 2016 se uskuteční na letišti Boží Dar ve středočeských Milovicích jeho JUBILEJNÍ 10. ročník.

 


Jako prvního interpreta na jubilejní narozeninový ročník odhalují kapelu Kryštof, která se po letech vrací na votvírákovské podium. Dalším vánočním dárkem je speciální edice návštěvnických klubových karet.

„Rádi bychom se v rámci narozeninového konceptu festivalu vrátili na samotné začátky, ke kapelám, které s námi na letišti trávily spousty času, mezi ně Kryštof rozhodně patří,“ uvedla za festival Votvírák Martina Jablanovská

V letošním roce i v roce 2016 budeme prodávat pouze klubové karty na festival Votvírák 2016 - ty budou v kategoriích, které znáte ze vstupenek z minulých let: standart, kombi a VIP. Držitelé těchto klubových karet budou mít právo vstupu na festival Votvírák včetně možnosti využití příslušného typu stanového města (standart, kombi, VIP). Zakoupíte je v obvyklých předprodejích, tedy již dnes na našem webu či stránkách společnosti Nolimits (klubovou kartu standart). O zahájení prodeje příslušné klubové karty budete informováni na FB, a samozřejmě též na webu festivalu. Typy karet a jejich obsah je uveden na www.votvirak.cz v sekci vstup na festival.

Bližší informace k jednotlivým druhům karet a jejich aktuální ceny najdete rovněž na http://www.votvirak.cz/vstupenky.php, kde můžete vstupenky i zakoupit.

Prodej vstupenek na Festival Votvírák 2016 zajišťují rovněž v předprodejní síti společností TICKETSTREAM (včetně cestovních kanceláří ČEDOK a FIRO-tour) a od ledna i Ticketpro.



Text: Otiz
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání