Votvírák 2016: Legendy mají číslo 10

votvirakČíslo 10 na fotbalovém dresu vždy patřilo legendám: Pelé, Eusébio, Maradona, Platini, Gullit, Ronaldinho a mnoha dalším. I dnes oblékají dres s desítkou jen ti nejlepší: Messi, Rooney, Neymar, Ibrahimović. Staří Řekové dokonce považovali číslo 10 za vrchol a symbol dosažení dokonalosti. Co znamená tohle číslo pro letošní festival Votvírák?


I festival Votvírák, který tradičně otevírá festivalovou sezónu, se za 10 let své existence stal legendou. Každoročně nechybí v rozpisech mnoha předních českých a slovenských kapel. Slavit se bude symbolicky od 10. června na tradičním místě, kterým je letište v Milovicích u Prahy.

Multižánrovost hudebního svátku podtrhuje 6 krát 10 produkcí, mezi nimiž nechybí Kryštof, Chinaski, Richard Müller, Mandrage, Mig 21, Wohnout, Sto zvířat, Vypsaná fixa, Zoči Voči, Visací zámek, UDG, -123 min., Rybičky 48, O5&Radeček, Arakain, Horkýže Slíže, Dymytry, Harlej, Törr, H16, Marpo & Troublegang, Moja Reč, Prago Union, Smack, Strapo, Paullie Garand & Kenny Rough, Indy&Wich+ LA4, Boyband /If, Rest & MC Gey a řada dalších.

votvirak

Vytrvalce čekají noční prodloužené hned na několika barech, non stop zóna s kvalitní hudební produkcí a samozřejmě pořádný ohňostroj.

Festival Votvírák každoročně navštíví kolem osmdesáti tisíc lidí. Barvou letošního ročníku a výjimečné hudební oslavy je žlutá. Pravidelní návštěvníci hudebního festivalu, kteří jsou i podle slov organizátorů největšími legendami festivalu, jsou na sociálních sítích vyzýváni obléci se do žluté, aby společně pomohli rozzářit festival v barvě slunce. Kdo již na Votvíráku byl, měl by ukázat, že není žádný zelenáč.

Vstupenky na festival Votvírák, který proběhne ve dnech 10. – 12. června v Milovicích jsou k dispozici na stránkách www.votvirak.cz a v sítích Ticketpro a Ticketstream.

 


Text: Otiz
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání