Kam v létě za kulturou? Vydejte se na festival Z lásky k hudbě

z lásky k hudběV loňském roce uspořádala společnost Kaufland Česká republika ve čtyřech českých městech koncerty, které svým názvem i obsahem korespondovaly s její kampaní Z lásky k Česku. Letní akci letos zopakuje a ještě vylepší. Koncertů, tentokrát pod názvem Z lásky k hudbě, bude více a budou doslova nabité slavnými jmény z českého šoubyznysu.


Ústí nad Labem, Olomouc, Karlovy Vary, Příbram, Mikulov a Karviná – to jsou města, do nichž Kaufland letos umělce přiveze. A v hudebním menu si vybere opravdu každý. Své slavné písničky nejen z pohádek a filmů zazpívá Jaroslav Uhlíř, smršť svých hitů předvede kapela Chinaski, na country notu zahraje Věra Martinová, Sbírku zvadlejch růží nám ukáží Wanastowi Vjecy, zazní i slovenština, a to od kapely No Name. Přidají se ještě třeba Xindl X, Michal Hrůza a Petr Bende. A to pořád není všechno… Chybět samozřejmě nebude ani Čechomor, autor písně, která celou kampaň Z lásky k Česku doprovází.

Přesné lokality v daných městech, data koncertů, časy začátků – zkrátka všechny důležité informace najdou zájemci na stránce www.zlaskykhudbe.cz, kterou Kaufland už komunikuje na všech svých kanálech – offline (billboardy, plakáty a in-store rádio v prodejnách, reklama v zákaznických novinách Kaufland i v externích médiích) i online (web, mobil, Facebook, speciální newsletter, online kampaň).

z lásky k hudbě

Stránka www.zlaskykhudbe.cz je velmi dobře propracovaná a zájemci zde najdou veškeré detailní informace o každém z koncertů včetně prokliku na Facebooku.

Postupně tu také budou přibývat novinky ohledně koncertů – vzkazy od jednotlivých kapel, informace o soutěžích a pak samozřejmě i fotografie z již uskutečněných koncertů.

 


Text: Otiz
Foto: Kaufland (Nicola Bernardová)





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání