Rozlučte se s létem na Radiofestech

radiofestyLíbí se vám spojení chutné gurmánské pochoutky a to nejlepší z české a slovenské muziky? Pak byste si neměli nechat ujít open air akce nazvané Radiofesty, které se uskuteční 5. 9. v Českých Budějovicích, 6. 9. v Černošicích a 12. 9. v Plzni. Na akci vystoupí například Helena Vondráčková, písničkář Xindl X nebo skupiny Chinaski, Mig 21 nebo No Name.


Radiofesty jsou svátkem hudby, ale také dobrého jídla. Libozvučné tóny zpěváků a kapel doplní chutě a vůně grilovaných i jinak připravovaných dobrot. O to, aby si na své přišly i vaše chuťové buňky, se postarají renomovaní kuchařští šéfkuchaři a Kaufland, který na festivaly dodá surovin k přípravě jídel. Sluch, chuť a co zrak? I ten nebude zahálet. Kromě výkonů umělců budete moci na závěr sledovat i velkolepý ohňostroj.

Radiofesty jsou tu pro všechny, kteří se rádi baví a poslouchají českou i slovenskou muziku. Na výstavišti v Českých Budějovicích začne 5. 9. akce ve 12:30, návštěvníci se mohou těšit na Helenu Vondráčkovou, Mig 21, Xindl X, Jelena, Nebe, Big Papa a Charlie Band. Vstupenky jsou v předprodeji za 99 Kč, na místě pak za 150 Kč.

Pokud vyrazíte 12. 9. do Lochotína v Plzni, pak můžete od 12:30 vidět vystoupení Chinaski, No Name, Xindla X, Heleny Vondráčkové, Big Papa a Charlie Bandu. V předprodeji seženete lístky za 99 Kč, v den konání akce za 159 Kč.

Vstupenky na Radiofest, který se uskuteční 6. 9. ve Sport parku Berounka v Černošicích v rámci oslav 900. výročí města, jsou již vyprodané. Na této akci vystoupí Chinaski, Xindl X, Michal Hrůza, Jelen a Nebe. 


radiofesty

 


Text: Kris
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání