RockOpera Praha River Fest 3

rockopera prahaPrvní open air festival RockOpery Praha je tady! Ve spolupráci s Karlem Kroupou proběhne River Fest 3, a to již tuto sobotu 18. července. Začátek akce bude od 16:00 a probíhat bude až do noci. Kde? V Tábořišti u Karla v Českém Šternberku, které se nachází kousek od Benešova. Můžete se těšit na koncert RockOpery Praha aneb to nejlepší ze známých rockových oper, ale také na mnoho hostů.


Chceš o letních prázdninách zažít pořádný odvaz? Pak nesmíš chybět na prvním open air festivalu RockOpery Praha. Účast potvrdili Honza Toužimský, Viktor Dyk, Jiří Zonyga a Elbereth, Pavla Forest, Daniela Gildenlöw Langrová, Žántí, Linda Fait, Petr Opava, Šáren Makovcová, Adriana Pítrová, kapela ROP, Jagabab band, Degynce nebo Posmrtné zkušenosti.

V prodeji je limitované množství vstupenek, seženeš je v síti TICKETPRO jen za 250 Kč, na místě budou stát 350 Kč. Areál je vedle vlakového nádraží s adresou: Český Šternberk 70.

rockopera praha


Doprava na akci:
- Autem po dálnici D1, exit 41 (Č. Šternberk, Divišov), dále 4 km po silnici II/111. Z Prahy 50 km, 40 minut.

- Vlakem do stanice Český Šternberk, stálé linky Českých drah. Z Prahy s jedním přestupem 2 hodiny cesty, jednosměrná jízdenka za 108 Kč, zpáteční za 205 Kč. Přímá doprava z Čerčan, Sázavy, Havlíčkova Brodu, Světlé nad Sázavou, Ledče nad Sázavou, Zruče nad Sázavou. Nádraží přímo vedle areálu.

- Autobusem do zastávky Český Šternberk - stálé linky ČSAD Benešov. V den akce k dispozici pouze dopolední spoje (přímý spoj z Prahy - Roztyl odjíždí v 9:20).

 



Text: Otiz
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání