Zpestřete si konec prázdnin festivalem Z lásky k Česku

Z lásky k českuMáte rádi muziku a dobré jídlo? Lákají vás akce pod širým nebem? Nechte se zlákat open air festivalem Z lásky k Česku, jehož hlavní hvězdou bude skupina Čechomor. Mezi dalšími účinkující bude Petra Černocká, Věra Martinová, Vlado Kumpán se skupinou, Všichni svatí nebo třeba Patricie. Návštěvníci se na akci mohou zapojit do soutěže o automobil.


Festival Z lásky k Česku můžete navštívit 16. 8. v Brandýse nad Labem a 30. 8. v Loučkách u Litvínova, v obou městech se uskuteční v tamním amfiteátru, nebo pak 4. 9. ve Strakonicích na II. nádvoří zdejšího zámku. Poslední zastávka bude 6. září v Třebíči u podzámecké nivy.

Akce začne vždy od 15 hodin vystoupením Petry Černocké. Kromě hudebního programu se můžete těšit také na zábavný program pro děti, a bohatou nabídku občerstvení, obzvláště pak na masové speciality K-Purland. Pro návštěvníky bude na každém koncertu připravena také soutěž o jeden osobní automobil.

Vstupenky budou od 7. července ke koupi ve vybraných prodejnách Kauflandu a v síti Ticketstream za 130 Kč v předprodeji a za 150 Kč na místě. V nabídce je také rodinné vstupné pro 2 dospělé a 2 děti za 250 korun.

Z lásky k česku

 



Text: Otiz
Foto: Kaufland





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání