Jak vyrazit na Votvírák pohodlně a levně

Votvírák 2012Oficiální zahájení festivalové sezony se neúprosně blíží. Fanoušci neváhají a kupují lístky, co to jen jde. Pokud také plánujete vyrazit na Votvírák, máme pro vás několik praktických typů, které vám zpříjemní cestu za letní zábavou.


I když počasí venku teď připomíná spíše podzim, všichni dobře víme, že se blíží období plné slunce a letní pohody. A k tomu neodmyslitelně patří radovánky - například divoké koncerty pod širým nebem.  

Votvírák 2012Už tradičně zahajuje sezonu open-air koncertů festival Votvírák. Ten letos proběhne o víkendu 15. – 17. června na letišti v Milovicích. Fanoušky opět rozproudí řádka českých a slovenských kapel, mezi nimiž nebudou chybět Chinaski, Desmod, Prago Union, Moja Reč, Charlie Straight, Iné Kafe, Mike Spirit nebo Olympic.

Dávno už festivaly nedělá jen nadupaný line-up, ale také prostředí, zázemí a služby, které areál nabízí. Organizátoři Votvíráku to moc dobře vědí a tak pro návštěvníky opět chystají několik vychytávek, které jim zpříjemní nejen průběh festivalu, ale i možnost se na něj vůbec dostat.

Vyrážíte-li autem, rozhodně využijete parkovné, které je od začátku dubna v předprodeji u společností Ticketstream a Ticketpro. Nejenže budete rychleji a pohodlněji odbaveni v samostatném odbavovacím pruhu u vjezdu na parkoviště, vyhnete se ale i případné frontě, jež vám v letním vedru může pěkně zkazit náladu.

Votvírák 2012Pro ty, co se rozhodnou využít hromadnou dopravu, jsou, stejně jako loni, připraveny autobusy společnosti NetBus. Přímá linka byla zřízena speciálně pro návštěvníky festivalu Votvírák a zajišťuje pohodlnou dopravu z Prahy přímo na festival.

Odjíždět se bude z Černého Mostu (konečná stanice metra B) přímo k hlavnímu vchodu festivalového areálu, následně v nočních a ranních hodinách odjíždí autobus zpět na Černý Most/Lehovec, odkud se pak můžete nechat dopravit noční tramvají nebo autobusem.

Jednorázová jízdenka NetBusu stojí pouhých 100 Kč na osobu za jednu cestu. Rezervaci i podrobné informace najdete na www.netbus.cz/votvirak/.

 



Text: Tereza Netoličková
Foto: Votvírák





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání