Dobro a zlo se utkají v otevřeném souboji na Let it Rollu

Let it RollPátý ročník největšího tuzemského open-air festivalu bubnů a basů se pomalu ale jistě blíží. Letní Let it Roll přinese spoustu hudby a letos i pár změn navíc. Vedle obvyklých DJ setů se fanoušci mohou těšit na live vystoupení oblíbených DJs a také jednu třešničku v podobě vystoupení živé kapely!


Letošní LiR proběhne předposlední červencový víkend, tedy od 20. do 21. července. Ústředním tématem bude armagedon aneb, jak slibují pořadatelé, „bitva božské armády DJs a bezbožného lidstva“. I letos se tento velkolepý souboj odehraje na třech pódiích – nebeské Open Air stagi, pekelné Take Control a hříšné Dubstep Alliance.

Let it RollNa hlavním pódiu nebudou chybět lahůdky jako DJ A.M.C., Flux Pavilion, Loadstar a Calyx & Teebee. Jejich vystoupení zpestří živý koncert rockerů z kapely The Qemists, jejichž hudba představuje trochu jiné pojetí stylu DnB. Velkolepou live show s sebou poprvé do Čech přivezou Camo & Krooked, jejichž světelná show na kulaté kleci s mixážními pulty uvnitř přivádí do varu fanoušky po celém světě. Pestrou směs DnB, dubstepu a electra předvedou Dirtyphonics Live.

Zlo se usídlí na Take Control stagi, kde návštěvníky festivalu dostanou do té nejtemnější nálady například nadějný Rus Enei, který vyhrál loňskou cenu za nejlepší producentský objev roku při udílení cen D&B Awards 2011. Ke slovu se dostanou i Spectrasoul, Dub Phizix, Kasra, Rockwell, Mefjus a další. Na své věrné se přijedou podívat také zástupci dubstepu, jako je Caspa nebo talentovaný Tunnidge.

Let it RollMísto konání letního Let it Rollu 2012 zatím není jasné. Loňská plážová párty situovaná na poloostrově pískovny Oplatil ve Starých Žďánicích zaznamenala mezi návštěvníky festivalu obrovský úspěch. Letošní prostory se však pořadatelé zatím zdráhají zveřejnit, oficiálně by měly být známy v průběhu dubna.

Vstupenky na Let it Roll 2012 můžete zakoupit v předprodejní síti Ticketportal od 550 korun. Pokud se už nemůžete dočkat, mrkněte na web akce www.letitroll.cz, kde se dozvíte spoustu informací o festivalu i o řadě připravovaných warm-up party nebo o slovenské variantě akce Let it Roll SK.

 



Text: Jitka Hemelíková
Foto: Aleš Hrubý





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání