Divadelní tip: Tatiana Vilhelmová a Vojtěch Dyk si v La Fabrice společně hrají na film

tatiana vilhelmová a viktor dykSlavný film legendy francouzské kinematografie Jeana Luka Godarda z roku 1965, ve kterém zazářili Jean Paul Belmondo a Ana Karina, inspiroval režiséra Petera Serge Butka k vytvoření inscenace Bláznivý Petříček.


„Divadelní hra na film“ měla premiéru v listopadu 2010 a v La Fabrice se dodnes těší nebývalému zájmu diváků. V hlavních rolích excelují Tatiana Vilhelmová a Vojtěch Dyk. V bezprostřední blízkosti publika rozehrávají příběh lásky mladého muže, znuděného všedností, a krásné teroristky. A také zpívají – autorem hudby je Roman Holý, frontman kapely Monkey Business.

Výprava představení je koncipována jako starý filmový ateliér, kterému dominuje automobil, v němž Ferdinand a Marianne prchají před policií, rodinami, ale také před životem. Scénu doplňuje zadní retro projekce.

tatiana vilhelmová a viktor dyk


Bláznivý Petříček  se hraje ve dnech 26. a 27. ledna a 3. února od 19:30 v La Fabrice (Komunardů 1001/30, Praha 7). Vstupné je 390 Kč. Více informací a rezervace vstupenek: www.lafabrika.cz

 


Text: Otiz
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání