Jak oslavil konec roku 2013 muzikál Děti Ráje?

děti rájeStejně jako každý jsem i já řešila kam vyrazit za zábavou na Silvestra. Nakonec vyhrál můj nejoblíbenější muzikál Děti Ráje, který pořádal pro diváky speciální představení, ve němž si zahráli téměř všichni jeho protagonisté. Vzhledem k tomu, že jsem toto dílko viděla již několikrát, byla jsem zvědavá, na co se můžu těšit tentokrát.


Úterý 31. 12. 2013, hodinky ukazovaly 17 hodin přesně - diváci se pohodlně usadili do svých křesel a mejdan ve vyprodané Goja Music Hall mohl začít. Již za pár minut si téměř každý pobrukoval a podupával na stále osvědčené hity. K tomu si někdo mohl přidat i pár vzpomínek z mládí při pohledu na retro oblečení a účesy, které v nás dnes vyvolávají velký úsměv. I já jsem bývala blondýnka, stejně jako hlavní představitelka, a s oblibou jsem nosila růžové tričko s džínovou minisukní.

První část představení všem rychle utekla a vzápětí na ni navazovala druhá. Tu zahájil Sagvan Tofi (alias Tom), který se rychle ujal slova s bolavou nohou v ortéze. Všem dával najevo, že je skutečně dobrý, když hraje i zraněný a následně si začal svou roli skutečně užívat. Ovšem tak ho to chytlo, že si výstup náležitě prodloužil a jeho kolega Bořek Slezáček (dospělý Michal) měl možnost pouze upadnout v záchvaty smíchu. Když se Sagvan konečně vyřádil, opil se a usnul na scéně, mohlo se hrát dál.

Braňo Polák (Stanley) ten večer potěšil všechny přítomné dámy. Předvedl se ve skvělých plavkách, které mu činily to pravé potěšení při zařezávání do zadku. Šárka Marková ukázala zase pánům své sexy křivky a nenechala nikoho na pochybách, že je to krásná ženská. Dokonce i Bořek se nějak nemohl odtrhnout pohledem a na chvilku ztratil řeč.

Výborný okamžik nastal ve chvíli, kdy se na scéně objevili dva hrající protagonisté ve stejném kostýmu, kteří se za běžných okolností jinak alternují. To mohlo u již přiopitých diváků vyvolat dojem, že snad vidí dvojmo.

Genny Ciatti (Bára) ve své roli tradičně zazářila. A jako bonus v kostýmu Marfuši z Mrazíka s velkým lízátkem pobavila celé divadlo. Tato slečna mě okouzlila nejen svou přirozenou krásou, ale také nádherným hlasem a velkým srdcem.

Z chlapeckých herců, kteří hrají roli malého Čusbuse, mám nejraději Filipa Antonia. Ten kluk si mě okamžitě získal. Jakoby se již na jevišti narodil. I když se není čemu divit, neboť zdědil velké nadání po své mamince Ditě Hořínkové, která aktuálně působí na scéně Hudebního divadla Karlín v Praze. Filipa jsem měla možnost letos vidět také v krásném muzikálu Vánoční zázrak, kde stejně jako zde sklidil velký aplaus.

Tomáš Löbl a František Pytloun si střihli roli mladého Michala spolu s Michaelou Sejnovou a Petrou Doležalovou, představitelkami mladé Evy.

Všichni další herci předvedli skvělé výkony a nakazili nás dobrou náladou. Na závěr se jako vždy rozjela pořádná diskotéka. Každý, kdo měl chuť, si mohl nejen zatrsat do rytmů písniček Michala Davida, ale také zazpívat společně s účinkujícími. Pokud chcete vidět Děti Ráje i vy, máte poslední možnost, v březnu 2014 se odehraje derniéra.

Po speciálním Silvestrovském představení se uspořádala krátká autogramiáda a potom již každý pospíchal oslavit příchod roku 2014 po svém.





Text: Martina Šmejkalová
Foto: Děti Ráje





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání