7 nejúspěšnějších ilusionistů předvede svá kouzla i v České republice

illusionistPo vyprodané sezoně v australské Sydney Opera house, kde představení za pouhých 8 dní utržilo na vstupném neuvěřitelné 3 miliony dolarů, a následném turné po zaplněných halách Austrálie, Asie a Ameriky, přiváží společnost JV Agentura tuto spektakulární živou kouzelnickou show také do České republiky, která se stane jednou ze zastávek evropské části turné, jež v létě odstartovalo v Londýně. Seznamte se s The Illusionists!


Sedm nejúžasnějších kouzelníků světa předvádí kouzla a iluze, z nichž mnohé jsou k vidění vůbec poprvé a nad kterými zůstává rozum stát. Každý z těchto 7 iluzionistů je mistrem svého oboru. Všichni mají za sebou úspěšné individuální kariéry, kdy jejich vystoupení zhlédly po celém světě miliony diváků. Tato show je ale vůbec poprvé přivádí všechny na jedno podium.

Vychutnejte si náročné kouzelnické triky, nad nimiž se vám bude tajit dech! Lidé se vznášejí ve vzduchu, mizejí a opět se objevují, ale nechybí ani čtení myšlenek a, vůbec poprvé v historii, neuvěřitelný kousek světoznámého eskapologisty Andrewa Bassa, který přímo před vašima očima zadrží dech na více než 4 minuty, aby se dokázal osvobodit ze svého podvodního vězení. Některé iluze jsou tak opravdové a děsivé, že je doporučujeme ke zhlédnutí dětem starším 10 let.

Tato skupina světově uznávaných iluzionistů navazuje na tradici velkých kouzelníků, jako byl Harry Houdini, aby ji díky modernímu pojetí scény, úchvatným světelným efektům, excentrickým kostýmům i celkové dramaturgii tohoto představení, které doprovází živá kapela, povznesla na dosud nevídanou estetickou i uměleckou úroveň.

Nenech si tuto velkolepou show ujít. The Illusionists vystoupí v pražské O2 areně 9. listopadu 2013 od 15 a od 20 hodin. Podívej se na trailer a uvěříš, že takových představení je v Česku jen málo.

 

 



Text: Livna
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání