Tři mušketýři v dubnu opět pobaví diváky

tři mušketýřiOd 11. dubna 2013 můžeš zavítat do pražského Divadla Broadway na pohádkový muzikál Tři mušketýři. Úspěšné dílo Michala Davida, Lou Fanánka Hagena a Libora Vaculíka sklízí stále kladné ohlasy. Aby taky ne, na jevišti září známé osobnosti, atmosféře dodají kouzlo krásné kostýmy a heslo - Jeden za všechny, všichni za jednoho - přenese přítomné do dob dávno minulých.


Divadlo Broadway nabídne svým návštěvníkům 10 představení, která se odehrají v termínu od 11. do 21. 4. Příběh velkého přátelství, lásky, věrnosti, ale i podlých vražd a intrik - to vše Tři mušketýři nabízí. Děj se odehrává v době vlády Ludvíka XIII., který se více než o panování zajímal o hony a plesy a pevnou ruku nad státem tehdy držel kardinál Richelieu. Manželka Ludvíka XIII., královna Anna, je tajně zamilovaná do vévody z Buckinghamu. Tomu se podaří Annu v Paříži nepozorovaně navštívit a ona mu jako důkaz lásky věnuje své šperky. Tím však spouští nečekaný slet událostí.

Na jaké zpěváky se můžeš těšit? Zákeřným, rebelským i sympatickým postavám vdechne život Josef Vojtek, Petr Kolář, Marian Vojtko, Radka Fišarová, Linda Finková, Aleš Háma, Jakub Wehrenberg, Zbyněk Fric, Tomáš Beroun, Alan Bastien, Dušan Kollár, Alžběta Bartošová nebo Tomáš Trapl.

Uvažuješ o návštěvě muzikálu? Podívej se na malou ochutnávku z představení v podání Tomáše Trapla a Bohouše Josefa.



 



Text: Mia
Foto: Archiv





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání