Milenci z Pomády pokřtili CD se slavnými hity

PomádaPůl roku po slavnostní premiéře se v pražském Divadle Kalich křtilo CD s největšími hity muzikálu Pomáda. A jelikož se blíží svátek všech zamilovaných, album symbolicky pokřtili zamilovaní Roman Tomeš, jeden z představitelů Zucca, a Míša Doubravová, která v muzikálu ztvárňuje roli drsňačky Rizzo.


Od 6. září láká zpracování slavného muzikálového snímku Pomáda stovky návštěvníků. I půl roku po premiéře divadlo obsazují diváci do posledního místečka a to hlavně díky oblíbenosti nesmrtelných hudebních pecek, které ze židle nadzvedávají starší i mladší generace. A tak jako odměnu za přízeň, jež se Pomáda těší, vytvořilo Divadlo Kalich CD právě s těmi největšími hity z muzikálu, které můžete ve stovce exkluzivních představení slyšet.

Nosič obsahuje osmnáct skladeb a vystřídali se na něm téměř všichni představitelé hlavních rolí. Poslechnout a třeba i zatančit si tak můžete na píseň „Letní láska" v podání Přemysla Pálka a Kateřiny Steinerové, „Freddy, ty můj" od Veroniky Veselé, hit „Sandy" nazpíval Roman Tomeš, „Sandru Dee" si můžete poslechnout jednak od Markéty Procházkové a jednak od Nely Pociskové a všichni představitelé pak najednou zazpívali hity Pomáda nebo Jsme parta správná.

 

Pomáda


A jako každé album i Pomáda se musela náležitě pokřtít. Stalo se tak po čtvrtečním představení - 7. února v Divadle Kalich. U křtu nechyběli herci a zpěváci z muzikálu v čele s Romanem Tomešem, Tomášem Savkou, alternistka Sandy Kateřina Steinerová, Pavel Vítek, ale třeba také aranžér a hudební režisér Miroslav Vydlák nebo ředitel Kalichu Michal Kocourek.

Křtilo se stylově růžovým šampaňským, a jelikož se blíží Valentýn, ujala se křtu nejnovější partnerská dvojice Divadla Kalich Roman Tomeš a Míša Doubravová. A zamilovanost z nich jen čišela. Oba svorně popřáli albu především hodně nadšených posluchačů a muzikálu spoustu návštěvníků a kladných ohlasů.

CD si můžete od 7. února zakoupit v Divadle Kalich, kde také obdržíte exkluzivní valentýnskou slevu 100 Kč oproti běžnému prodeji, album tak můžete pořídit jen za 199 Kč a doma si rovnou připomenout slavné hity v českém znění.






Text: Tereza Netoličková
Foto: Tereza Netoličková





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání