Hamlet se vrací, tentokrát na prkna Divadla Broadway

HamletUž za měsíc čeká Divadlo Broadway česká premiéra muzikálu Janka Ledeckého HAMLET THE ROCK OPERA, který se zrodil před více než deseti lety na prknech Divadla Kalich a od té doby obletěl doslova celý svět. Vedle obsazení ostřílených profesionálů se Ledecký rozhodl dát šanci i celé řadě nováčků.


V titulní roli Hamleta se objeví zpěvák Václav Noid Bárta, jehož Ofélií se tentokrát stala modelka Eliška Bučková, jež v muzikálu účinkuje úplně poprvé. „Strašně si toho vážím. Už proto, že mojí profesí je hlavně modeling a se zpíváním teprve začínám. Udělám maximum proto, aby Janek Ledecký nelitoval, že mne do role obsadil,“ radovala se z role Eliška Bučková, která se moc těší, že si zazpívá po Bártově boku.

 

 

Hamlet


Noida Bártu k účasti v muzikálu také nemuseli přesvědčovat příliš dlouho, oslovila ho totiž hudba. „První věc, kterou jsem slyšel, byl duet Ofélie s bratrem a bylo mi jasné, že celý muzikál bude skvělý. Hudba je opravdu výborná. Navíc se samozřejmě těším, až si zahraju romantickou roli s Eliškou. Je to muzikál, který si zaslouží znovuobjevení,“ nešetří nadšením zpěvák.


Janek Ledecký si ve svém muzikálu zahraje roli královraha Claudia, Hamletovu matku ztvární Leona Machálková, v roli Oféliina otce uvidíme Josefa Laufera. Kromě nich se zde objeví i Ondřej Ruml, Marta Jandová, Kateřina Brožová, Richard Tesařík, Pepa Vojtek, Martin Pošta nebo Tomáš Trapl.


Text: Jitka Hemelíková
Foto: Hamlet





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání